Send sikre e-mails til kirkekontoret og præsterne

Det er nu muligt at sende sikre e-mails til kirkekontoret og til præsterne ved brug af din NemID her fra sognets hjemmeside. Svar på dine henvendelser modtager du så i din e-Boks.

Det er såre simpelt at sikre sig, at andre ikke kan få fat i dine personlige oplysninger, når oplysningerne sendes på en krypteret formular. Du anvender et af de link, som findes for sikker fremsendelse at e-mail her på hjemmesiden. Der er et link for mail til kirkekontoret og et link for mail til hver af de tre præster

Sikker post - formularløsning FOLKEKIRKENS IT Sikker-post, Vejledning om formularløsning - april 2019

Sådan benytter man sikker formular:

Du logger ind på den sikre formular ved at bruge dit NemID. Når du er logget ind, kan du se dit navn og fødselsdato øverst på siden. I emnefeltet kan du fortælle modtageren, hvad din besked drejer sig om. I tekstfeltet skriver du din besked. Vær opmærksom på, at teksten maksimalt kan fylde 2500 tegn.

Hvis du har brug for at skrive mere end det, kan du vedhæfte din tekst nederst på siden i feltet ”vedhæftede filer”. Her kan du også vedhæfte flere filer, hvis du har behov for det. Skriv også gerne dit telefonnummer, så modtageren lettere kan komme i kontakt med dig.

Når du har udfyldt alle de oplysninger, du har behov for, kan du klikke på det blå felt i nederste højre hjørne. Her får du teksten til gennemsyn før afsendelse. Hvis du har behov for at ændre noget, kan du klikke på det grå felt ”tilbage”. Til sidst sender du din besked ved at klikke på det blå felt ”send”. Efter at beskeden er sendt er det muligt at printe den besked ud man har sendt.