Juniorkonfirmand

Juniorkonfirmand er et tilbud til børn om at møde kirken og kristendommen på en måde, som passer til deres alder. Tanken er, at børn og kirke skal lære hinanden at kende også inden tilbuddet om den almindelige konfirmationsforberedelse melder sig på 7. klassetrin.

Nyt hold starter op

Kirken i Ebeltoft, Dråby og Handrup tilbyder børn, som går i 3. klasse, at de kan blive juniorkonfirmander.

Nyt hold starter op onsdag den 22. januar 2020.

Lær din kirke at kende!

Juniorkonfirmand er et tilbud til dig, der går i 3. klasse fra Ebeltoft-Dråby-Handrup og gerne vil vide noget mere om din kirke.

Hvert sted i kirken har sin fortælling. Til juniorkonfirmand lærer man både kirken og nogle af de kristne fortællinger at kende.

Vi mødes 10 gange i Sognegården i Ebeltoft, Kirkegade 13, onsdag eftermiddag efter skoletid kl. 13.15 til 15.00. Første gang er onsdag den 22. januar.

Det er gratis at være med til juniorkonfirmand. 

Alle børn er velkommen til at deltage i Juniorkonfirmand - også selv om man ikke er døbt.

Børnene undervises af præsterne Maria Sønderby Andersen og Heidi Bisgaard, samt børnekorleder Jeanette Bonde. 

Tilmelding til:

Heidi Bisgaard eller Maria Louise Sønderby Andersen

Tlf.: 86 34 11 17 og 21 80 41 60

Mail: hbis@km.dk og mlsa@km.dk

Kalender

Ingen begivenheder fundet.

Luther og reformationen

Specielt for børn har Danmarks Kirkelige Mediecenter produceret en række små videoer, som fortæller om reformationen - Se dem her!

Om at miste

Snapper og Topper har mistet deres bedstefar og undersøger, hvad der egentlig skal ske, når deres bedstefar skal begraves. Den første film handler om, hvad der sker, når man dør, og alle de tanker, der kan dukke op hos børn. Den anden film handler om, hvad der konkret sker til en begravelse/bisættelse.   Se videofilm

Snapper fortæller om kirke og kristendom

Det kirkelige Mediecenter har specielt for børn produceret en række videoer, der behandler forskellige emner om kirke og kristendom. Hør noget om emner som dåb, næstekærlighed, bede til gud mv.    Se videofilm

Påsken - det store drama

Påsken er et drama på liv og død, som udspiller sig over flere dage: Palmesøndag rider Jesus ind i Jerusalem og hyldes som en konge. Skærtorsdag spiser han sammen med sine disciple for sidste gang og indstifter nadveren. Langfredag bliver han korsfæstet på Golgata og dør. Påskedag står han op fra de døde, og 2. påskedag fortælles det blandt andet, hvordan han møder to disciple på vej til landsbyen Emmaus og vender op og ned på deres liv, så de ender med at vende om og gå tilbage til deres liv.   Se videoer med Snapper om Påsken