SøndagsCafé med fortællinger og underholdning

Søndag eftermiddag er en god dag at mødes. SøndagsCaféen finder sted i Sognegården og byder på gode spændende fortællinger eller musik, samt kaffebord med en særlig SøndagsCafé-kage. 

  • Pris for en god historie, samt kaffe/the og en lækker kage er 30 kr. pr. person.

”PÅSKEEVANGELIET” for alle mellem 7 og 107

Søndag den 10. marts kl. 14.30.

Musik og billedteater med ExpandingCanvas i Ebeltoft Kirke

Hverken lyd eller billeder står stille, når musikperformere Tine K. Skau, Kai Stensgaard og billedkunstner Karen T. sammen udforsker nye veje inden for kunstnerisk dialog. De tre er gået sammen i projektet ExpandingCanvas, der forvandler både musik og billede, mens kunstarterne smelter sammen. Gruppen består af Billedkunstner Karen T, som arbejder med streg, motiv og farve på en glasplade, der projiceres op på et stort lærred, så man som tilskuer ser billedet ”blive til”. Instrumentalister og komponister Tine K. Skau og Kai Stensgaard står for skabelsen af lydbilledet.

Som optakt til påsken opfører kunstnergruppen ExpandingCanvas forestillingen Påskeevangeliet i Ebeltoft Kirke søndag den 10. marts kl. 14.30.

I Påskeevangeliet fortælles påsken gennem fem centrale motiver: Indtoget i Jerusalem, Den sidste nadver, Kysset, Korsfæstelsen og Opstandelsen.

Lydene og beretningen fra Jerusalem kommer helt tæt på med flere projektorer, lydspor, stilhed, ny og gammel musik, orden og kaos.

Forestillingen er for alle i alderen 7 til 107 år, og der er fri entré.

ExpandingCanvas

Kalender

Ingen begivenheder fundet.