Kunstudstilling - sanselige indtryk

Hver måned præsenteres en ny og spændende udstilling af kunst i foyeren, salen og gangene i Ebeltoft Sognegård, Kirkegade 13, 8400 Ebeltoft.

Der er åbent tirsdag til fredag kl. 9:00 - 13:00 og torsdag også 16:00 - 18:00 - og naturligvis i forbindelse med de mange arrangementer i Sognegården.

Ingen udstillinger i juni, juli og august måned.

Decoupage og akrylmaling

Elise Fiehn Mathiesen og Helle Torp der bor i Ebeltoft udstiller i Ebeltoft Sognegård i april og maj. De arbejder begge med akrylmaling og decoupage og blandteknik, både i store og små formater, på lærred og på plade. Når de maler, gør de det ofte sammen - og Elise er også medlem af Fornæsgruppen. 

Motiverne er hentet i naturen og fra den frie fantasi. De er glade for farver, eksperimenterer gerne  med forskellige teknikker f.eks. overføring og krakelering. Begge er autodidakte, men har hver især i årenes løb fulgt forskellige kurser i både tegning, decoupage, akrylmaling og  akvarelmaling. 

Elise Fiehn Mathiesen har i mange år undervist i decoupage, men har altid været meget kreativ, blandt mange andre ting også i tegning og maling. Nysgerrigheden for at afprøve nye kreative ting er stor. Også Helle Torp har altid været interesseret i kunst. Hun har altid tegnet, og som ung  malede hun. Som pensionist blev der mere tid, og hun blev selv udøvende. Det begyndte med et decoupagekursus hos Elise.

Udført af Elise Fiehn Mathiesen
Udført af Helle Torp