Kunstudstilling - sanselige indtryk

Hver måned præsenteres en ny og spændende udstilling af kunst i foyeren, salen og gangene i Ebeltoft Sognegård, Kirkegade 13, 8400 Ebeltoft.

Der er åbent tirsdag til fredag kl. 9:00 - 13:00 og torsdag også 16:00 - 18:00

- og naturligvis i forbindelse med de mange arrangementer i Sognegården.

Ingen udstillinger i juni, juli og august måned.

 

Tekstilkunstner udstiller vægtæpper

I oktober måned udstiller tekstilkunstneren Else Marie Bonwetsch et udvalg af sine flotte, farvemættede vægtæpper i Ebeltoft Sognegård.

Else Marie Bonwetsch, der har udstillet flere steder i udlandet, men nu bor i Ebeltoft udtaler: "Jeg har altid elsket tekstiler, så det stod næsten skrevet i stjernerne, at jeg i mit valg af uddannelse til designer og senere arbejdsliv skulle komme til at beskæftige mig med tekstiler i vid forstand.

Ideerne til mine vægtæpper kommer ad mangfoldige veje, dog tager de for det meste deres udgangspunkt i det stof og de farver, der spontant vækker min lyst til at begynde på noget nyt.

Min samling af tekstiler er med årene vokset støt, en stor andel har jeg selv farvet efter en speciel metode, andre har jeg købt, når jeg opdagede noget særligt interessant. Materialet bestemmer nærmest den retning vejen skal gå, sommetider forlanger det strenge former, andre gange frie kurver. En tredje dimension er de mange, og ofte tætte sømme, som jeg tilføjer hen over overfladen.

Det hele virker sammen - håber jeg."