Kunstudstilling - sanselige indtryk

Hver måned præsenteres en ny og spændende udstilling af kunst i foyeren, salen og gangene i Ebeltoft Sognegård, Kirkegade 13, 8400 Ebeltoft.

Der er åbent tirsdag til fredag kl. 9:00 - 13:00 og torsdag også 16:00 - 18:00 - og naturligvis i forbindelse med de mange arrangementer i Sognegården.

Ingen udstillinger i juni, juli og august måned.

Abstrakte malerier i stærke farver

I september måned udstiller Aase Ebbesen malerier i Ebeltoft Sognegård.

Aase henter inspiration fra rejser, Cobra malere, naturen samt utallige besøg på gallerier og kunstmuseer. Hun har - i den nuværende fase i hendes liv - fundet en fin balance mellem aktiv sport og roen omkring malerkunsten. 

Aase fortæller : "Min tilgang til malerkunsten startede først i 2007 gennem min mentor og nære veninde Bente Rytler, som satte mig i sving med malerpenslen. Jeg maler primært abstrakte malerier med akryl og benytter ofte stærke farver, hvor harmonien i farvesammensætningen er altafgørende for mig.

Min arbejdsmetode er impulsiv, når jeg skitser lærredet op med former og detaljer, som øjet ikke umiddelbart fanger. Er ivrig efter at nå fasen, hvor farverne skal kombineres, og oplever ofte, at både form og farver ændrer sig undervejs. Ved første øjekast, kan man måske genkende enkelte motiver og sammensætninger i det abstrakte, men jeg har valgt, ikke at give mine malerier titler, da jeg ikke vil ”føre” beskueren i en bestemt retning, men lade fantasien råde".

Aase Ebbesen er født i Nordjylland i 1953. I dag er hun bosat i Ebeltoft.

Se flere eksempler på Aases produktion på hendes hjemmeside.