Koncerter i kirkerne og i sognegården

Orgelkoncert med Lars Colding Wolf

Lars Colding Wolf

Søndag den 22. september kl. 15.00 i Ebeltoft Kirke

Organist og cembalist Lars Colding Wolf vil over en længere række af koncerter opføre Dietrich Buxtehudes (1637-1707) musik for tangentinstrumenter.

Ved denne anden koncert i serien spilles fantasien over “Te Deum” og Præludium i g-mol for orgel, og for cembalo Suiten i A-dur og det 30 minutter lange variationsværk La Capricciosa. Der er et vist slægtskab med Bachs Goldbergvariationer: samme toneart og antal af variationer, og det let genkendelige Bro-bro-brille-tema har de også til fælles.

Lars Colding Wolf er uddannet organist og cembalist på konservatorierne i Aalborg, Odense og Malmö. Han er organist ved Sct. Catharinæ kirke i Hjørring og underviser på Det Jyske Musikkonservatorium. Lars Colding Wolf er musikalsk leder af barokensemblet Ensemble Zimmernann og har udgivet flere cd’er både som solist og kammermusiker.

Efterårskoncert og sangaften med Ebeltoft Kirkes Projektkor

Projektkoret 2019

Tirsdag den 29. oktober kl. 19.30 i Ebeltoft Kirke.

Kirkens projektkor synger for på fællessange fra højskolesangbogen, og vil ind i mellem optræde med klassiske og populære korværker, der bl.a. kan relateres til efteråret og Allehelgen.

Fri entré

Koncert med Quartet Vela Saxofonkvartet fra Spanien

Lørdag den 9. november kl. 15.00 i Ebeltoft Kirke.

Saxofonkvartetten Quartet Vela, der udgøres af fire kvindelige klassisk uddannede saxofonister fra Barcelona, spiller koncert med temaet “Back to the roots”.

Programmet vil illustrere hvordan klassiske komponister fra tre kontinenter på forskellig vis i deres musik, har fundet inspiration i deres lokale folkemusik. Musikken er af bl.a. George Gershwin, Ástor Piazzolla og György Ligeti, og er inspireret af østeuropæisk folkemusik, sydamerikansk tango og nordamerikansk jazz.

Kvartetten blev dannet i Barcelona i 2012, og studerede som ensemble i 2016 på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus. Kvartetten har optrådt ved talrige koncerter og musikfestivaler i Danmark, Tyskland og Spanien, og i 2017 opnåede ensemblet en 3. plads ved P2´s kammermusikkonkurrence.

Fri entré.

Saxofonkvartetten Quartet Vela

Händels oratorium Messias

Torsdag den 19. december kl. 19.30 i Ebeltoft Kirke.

Händels elskede og storslåede oratorium Messias, opføres i Ebeltoft Kirke af koret Collegium Vocale og et barokorkester under ledelse af Michael Deltchev.

Solister er Katrine Broch Møller, sopran, Estrid Molt Ipsen, alt, Daniel Kjær Holmberg, tenor og Thomas Christian Sigh, bas. Koncerten arrangeres i samarbejde med DaMuCo.

Billetter á 200 kr. kan købes på www.go-syddjurs.dk

Koncertkalender

22sep kl. 16:00

Orgelkoncert i Ebeltoft Kirke

Organist og cembalist Lars Colding Wolf vil over en længere række af koncerter opføre …

22sep kl. 16:00
29okt kl. 19:30

Efterårskoncert og sangaften med projektkoret i Ebeltoft Kirke

Kirkens projektkor synger for på fællessange fra højskolesangbogen, og vil ind i …

29okt kl. 19:30