Højskoledag med foredrag og debat

– her forsøger vi at videreføre højskoletankens idé om en borgerskole for livet. Universitetet dyrker videnskab, og folkeskolen tage sig af de praktiske færdigheder, mens højskolen handler om, hvad det vil sige at være menneske.

Højskoledagene tager vigtige emner til debat, som handler om, hvad det vil sige at være menneske i begyndelsen af det 21. århundrede og borger i Danmark lige nu. Vi tager hele paletten i brug, historien, kulturen, litteraturen, kristendommen og kirken, når vore foredragsholdere holder deres oplæg. Vi lever i et forandringssamfund, betinget af en rivende teknologisk udvikling, der griber dybt forandrende ind i tilværelsen, så meget at vi flere gange i løbet af en almindelig levetid kan opleve en teknologi der forandrer vores måde at agere på og at være sammen på ... Vi nyder godt af det meste og prøver at følge med så godt vi kan. Så stadigt aktuelt er det at stille spørgsmålet, hvad vil det sige, at være menneske i vores tid anno 2018/19

Højskoledagene i Sognegården er onsdage kl. 10.30-14.00 – afbrudt af en frokostpause midtvejs. Hver gang indleder vi med en kop kaffe og en sang fra højskolesangbogen, der byder velkommen til dagens foredragsholder.

  • Pris 80 kr. pr. person inkl. frokost
  • Tilmelding senest to dage før på kirkekontoret – 86341674 / e-mail: ebeltoft.sogn@km.dk
  • Alle højskoledage foregår i Ebeltoft Sognegård, Kirkegade 13, Ebeltoft.
 

Kalender

Ingen begivenheder fundet.