BørneCafé for børn og deres familier

Kirkens BørneCafé er en mulighed for børn og deres familier for at møde kirken i børnehøjde. Kirken laver flere arrangementer i løbet af året, som er særligt henvendt til familier med børn og unge mennesker.

- det er gratis at deltage i kirkens BørneCafé.

Vintersæsonen 2017 - 2018 er slut i BørneCaféen. Vi arbejder allerede med at finde emner til den kommende sæson.

Tidligere afholdte BørneCaféer i denne sæson:

David og Goliat

BørneCafé med Svanen, dansk-tjekkisk dukketeater: ”David og Goliat”

Søndag den 25. marts kl. 14.30 i Dråby Kirke

"David og Goliat". Den prisbelønnede forfatter Josefine Ottesen har både dramatiseret og instrueret denne nye forestilling, som er fortællingen om den poetiske lille hyrdedreng, der overvinder en rå kæmpe.

Det er en humoristisk, actionfyldt og musikaIsk familieforestilling, der især henvender sig til aldersgruppen 4-10 år.

Både store og små har glæde af teateroplevelser – og for børn i alle aldre er dukketeater af høj kvalitet en god indgang til teatrets magiske verden. Svanen tager rundt i hele Danmark samt i udlandet med forestillinger baseret på kendte klassikere og opsat i smukke og eventyrlige scenografier. Svanens dansk-tjekkisk dukketeater bygger på den tjekkiske dukketeatertradition og er i løbet af de sidste 24 år blevet et af Danmarks allerbedste dukketeatre.

Gå i cirkuslære for en dag

BørneCafé med Cirkus Flik-Flak – gå i cirkuslære for en dag - Onsdag den 18. oktober kl 11.00 i Aktivitetshuset på Ebelfestivalpladsen

Cirkus Flik-Flak er stedet, hvor børn fra 7 år og opefter kan komme i cirkuslære for en dag. Som dagslærling i Cirkus Flik-Flak får du mulighed for at træne alle de klassiske cirkusdiscipliner som fx ethjulet cykel, jonglering, klovnerier, akrobatik, linedans, trylleri, balancetricks og meget, meget mere.

Cirkusdagen afsluttes med en kort gudstjeneste, hvor de børn, som har været i cirkuslære, sammen med cirkusartisterne fra Flik-Flak får mulighed for at vise noget af alt det, de har lært i løbet af cirkusdagen.

Selvom Flik-Flak ikke længere fysisk foregår i kirkelige lokaler, så har Cirkus Flik-Flak med Tommy Hardam som ledende ildsjæl, valgt at fastholde nogle af traditionerne. Bl.a. afholder de ind imellem en cirkusgudstjeneste for børn og voksne. En af traditionerne i Cirkus Flik-Flak er også, at man mødes en ½ time for at øve sange og salmer samt giver forskellig information, som er vigtig for, at vi alle har det rart og tingene fungerer.

Cirkus Flik-Flak er udsprunget fra kirkeligt børne- ungdomsarbejde. Cirkus Flik-Flak kommer fra Odense og har i dag flere hundrede børn tilknyttet.

Børn, der ønsker at deltage i cirkusworkshop, møder kl. 11.00. Tilmelding nødvendig: Ebeltoft.sogn@km.dk mærket Flik-Flak

Bagefter er der børnegudstjeneste i aktivitetshuset på festivalpladsen kl. 14.00. Alle er velkomne til at komme og se børnegudstjenesten, hvor børnenes cirkusartisteri også vil kunne opleves.

Kalender

Ingen begivenheder fundet.