BørneCafé for børn og deres familier

Kirkens BørneCafé er en mulighed for børn og deres familier for at møde kirken i børnehøjde. Kirken laver flere arrangementer i løbet af året, som er særligt henvendt til familier med børn og unge mennesker. 

  • Det er gratis at deltage i kirkens BørneCafé.

”PÅSKEEVANGELIET” for alle mellem 7 og 107

Søndag den 10. marts kl. 14.30.

Børne- og SøndagsCafé med Trio Fabula i Ebeltoft kirke. 

Kom tæt på påskens historie og få et indblik i de begivenheder, som udgør påskeugen. I gudstjenesten, koncerten, forestillingen, ferniseringen (Ingen af ordene er helt dækkende, men tilsammen giver de et indtryk af det, man kan vente sig af Påskeevangeliet.

Påskeevangeliet bringer nemlig gennem forvandlingsbiller beskueren helt tæt på beretningen fra påsken år 33 i Jerusalem og giver en unik indlevelse i, hvad der er på færde i historien om Jesu sidste dage.

Bag opsætningen står ExpandingCanvas, som er et tværkunstnerisk ensemble. Gruppen består af Billedkunstner Karen T, som arbejder med streg, motiv og farve på en glasplade, hvorpå der er monteret et videokamera, hvorved billederne projiceres op på et stort lærred, så man som tilskuer ser billedet ”blive til”. Instrumentalister og komponister Tine K. Skau og Kai Stensgaard står for skabelsen af lydbilledet.

Påskeevangeliet fortælles via 5 centrale motiver: Indtoget i Jerusalem, Den sidste nadver, Kysset, Korsfæstelsen og Opstandelsen.

Der er fri entré. Børn skal helst være over 7 år.

ExpandingCanvas

Kalender

Ingen begivenheder fundet.