Aktiviteter i Ebeltoft-Dråby-Handrup Sogn

Gudstjenester

Der er gudstjenester hver søndag i Ebeltoft kirke og i én af de to andre kirker. Højmessen er i Ebeltoft Kirke kl 11.00 og gudstjenesten i enten Dråby eller Handrup Kirke finder sted kl. 9.30.

Indsamlinger

Menighedsrådet har valgt forskellige organisationer til at modtage det, der lægges i kirkebøsserne ved  gudstjenester udvalgte søndage. Ved alle andre gudstjenester går kollekten til sognets menighedspleje.

Koncerter

Sognet arrangerer koncerter både i kirkerne og i sognegården alt efter hvilken koncerttype det drejer sig om.

Kor

Ebeltoft Kirke har et projektkor, så har du lyst til at synge i kor er muligheden her. Koret ledes af organist Christoffer Holmriis Steffansen. Kirken har også et børnekor.

Syng med arrangementer

I perioder arrangeres "Syng med..." i Ebeltoft Kirke eller Ebeltoft Sognegård fredag eftermiddage.

Foredrag, dialog m.v.

I løbet af vinterhalvåret tilbydes forskellige former for foredrag, dialog og oplysning i forskellige rammer. Der er højskoledagekulturcaféersøndagscaféer, studiekredse og børnecaféer, som sognets borgere er meget velkomne til at deltage i. 

Strikkecafé

I Sognegården samles flittige hænder i en strikkecafé hver 14. dag, hvor der strikkes/hækles dåbsklude som gaver til kirkens dåbsbørn.

Kunstudstillinger

I sognegården er der kunstudstilling med skiftende kunstener, som typisk udstiller en måned ad gangen.

Sogneture med et kirkeligt indhold.

Fra tid til anden arrangerer sognet en sognetur til et eller andet sted, som er interessant i forhold til kristendommen.

Del dette: